BOOSS

-Hem
-Kalender
-Kontakta oss

Kappsegling

-Träning
-Optimist
-Zoom8
-E-Jolle
-Hobie16
-Booregattan
-KM
-Vår&höstcup
-Resultatarkiv

Seglarskola

-Allmän info
-Deltagarinfo
-Anmälan
-Lediga platser

Om BOOSS

-Vår idrottsplats
-Våra båttyper
-Föreningen
-Verksamhetsområden
-Policies
-Våra mästare

Övrigt

-Länkar

Anmälan/Köp

-Aktiviteter m.m.
-Tävling/träning
-Ny medlem

-Logga in
VIKTIG!! Information med anledning av coronaviruset (uppdaterat:2020-04-05)
Under rådande omständigheter vill vi från styrelsen i BooSS påminna om vissa punkter för att vi ska kunna bedriva så säker verksamhet som möjligt.
Uppdaterat 2020-04-05:
Information till alla aktiva i BooSS och deras föräldrar med hänsyn till Covid-19

Under rådande omständigheter vill vi från styrelsen i BooSS påminna om vissa punkter för att vi ska kunna bedriva så säker verksamhet som möjligt. Vi har tur att vi håller på med en utomhusidrott och som dessutom på vattnet inte innebär någon kroppskontakt! Vi kommer hela tiden att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och det innebär vissa saker som vi måste tänka lite extra på nere på Mjölkudden.
• Ombyte sker hemma, alternativt i båthuset om det är riktigt kallt efter träningen
• Samlingar sker inte efter träningen om det är kallt ute, utan tränarna får istället följa upp förra träningen innan nästa träning
• Alla måste ha egen vattenflaska och inte låna av varandra
• Klubbhuset kommer inte att hållas öppet för att kunna fylla vatten, laga mat, hålla samlingar mm.
• Toaletterna kommer hållas öppna och tränarna har fått i uppgift att göra rent både före och efter varje träning enligt ett speciellt schema
• Alla föräldrar uppmanas att endast lämna sina seglare på Mjölkudden och inte stanna där i onödan. Självklart får ni hjälpa era barn om det behövs, men tänk på avstånd till andra aktiva, föräldrar och tränare.
• Självklart stannar man hemma om man inte är 100 % frisk
Vid eventuella frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till någon av oss i styrelsen.

Styrelsen BooSS 2020-04-05
Uppdaterat 2020-03-16:
När det gäller våra kommande aktiviteter såsom träning och så småningom våra kappseglingar och seglarläger är vårt nuvarande utgångsläge och planering att dessa kommer att hållas men att de kan komma att ställas in om myndigheterna ändrar sin information. Om så blir fallet kommer eventuella anmälningsavgifter till våra seglingsaktiviteter att betalas tillbaka.

För träning gäller fortfarande:
Med anledning av coronaviruset ska alla som har varit i risk områden som t.ex. Kina, Sydkorea, Iran eller Norra Italien eller har varit i kontakt med någon smittad de senaste 14 dagar inte komma till träningen.

Detta är en åtgärd som fler arbetsplatser tillämpar och som BooSS väljer att tillämpa även om detta går utöver vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Om man som aktiv eller ledare känner av sjukdomssymptom bör man precis som alltid avstå från träning tills dess man är helt frisk.
Vi uppmanar både aktiva, ledare och föräldrar att vara uppmärksamma på symptom som hosta, snuva, andningssvårigheter och feber.


För allas trygghet och säkerhet.

Boo Segelsällskap
Styrelsen

Av: Annar Aas 2020-04-05 12:16:00