BOOSS

-Hem
-Kalender
-Kontakta oss

Kappsegling

-Träning
-Optimist
-Zoom8
-E-Jolle
-Hobie16
-Booregattan
-KM
-Vår&höstcup
-Resultatarkiv

Seglarskola

-Allmän info
-Deltagarinfo
-Anmälan
-Lediga platser

Om BOOSS

-Vår idrottsplats
-Våra båttyper
-Föreningen
-Verksamhetsområden
-Policies
-Våra mästare

Övrigt

-Länkar

Anmälan/Köp

-Aktiviteter m.m.
-Tävling/träning
-Ny medlem

-Logga in
Höstträning
Måndag 19 augusti börjar höstträningen för de som deltog i seglarskolan - optimist och övriga optimistseglare.


Vi tränar på måndagar (beroende på deltagarantalet, kan även tisdagar eventuellt utnyttjas). Vi vill att barnen är ombytta och har riggat sina båtar till kl. 17.30. Träningen pågår fram till ca 19.45 – 20.15 beroende på väder, vind och mörker. Föräldrar skall hjälpa till vid riggning/avriggning och med annat som behöver skötas för att träningen skall fungera bra.

Höstträningen kostar för dig som deltagit på seglarskolan ,150:-/termin. Anmälan sker snarast på hemsidan, (www.booss.se->Länk Aktiviteter) alternativt görs det på plats på måndag. För dig som saknar egen optimist ges möjlighet att hyra optimist efter tillgång (önskemål lämnas på föräldramötet - ”Fortsättare” prioriteras först).

För de medlemmar som vill, finns möjlighet att delta i ”enklare” kappseglingar. Varje torsdag under perioden 22 augusti till 12 september genomförs kvällskappseglingar på Mjölkudden. Gruppindelning enligt seglingskunskaper. Vi vill att föräldrarna är behjälplig under någon av de fyra torsdagarna. I samband med föräldrarmötet tar vi fram ett schema. Detta är ett utmärkt tillfälle att som förälder lära sig lite om kappsegling.

Välkomna!

Av: Per Fredriksson 2013-08-16 09:53:00