BOOSS

-Hem
-Kalender
-Kontakta oss

Kappsegling

-Träning
-Optimist
-Zoom8
-E-Jolle
-Hobie16
-Booregattan
-KM
-Vår&höstcup
-Resultatarkiv

Seglarskola

-Allmän info
-Deltagarinfo
-Anmälan
-Lediga platser

Om BOOSS

-Vår idrottsplats
-Våra båttyper
-Föreningen
-Verksamhetsområden
-Policies
-Våra mästare

Övrigt

-Länkar

Anmälan/Köp

-Aktiviteter m.m.
-Tävling/träning
-Ny medlem

-Logga in
Håll tummarna för BOOSS-seglarna i Polska mästerskapen
Summering: Då är nu seglarna på väg hem efter tre intensiva dagar med seglingar i omväxlande förhållanden. Fredag var det frisk vind. Lördagens lätta vindar byttes till friska vindar med grov sjö på söndagen och tuffa seglingar med kapsejsningar, vattenfyllning och uppsegling igen.

Vi skickar ett stort tack till KSSS och de arrangerande föräldrarna och tränarna för att våra BOOSS-seglare fått möjligheten att vara med om en intensiv upplevelse som jag tror alla vill göra om!

Bäst i gänget lyckades Hugo Wigh med en 15e plats och bland tjejerna var det Hanna Maurer med en 17e plats (3e bästa tjej) som lyckade bäst. Simon 57, Rasmus 67, Sofia 152 och Anna 189 i resultatlistan med totalt 271 deltagare från 8 länder.

Resultat:
http://2015.sailingnet.pl/mmpsko/results.php?p=0&l=en


Det är en regatta som samlar 350 optimister (!) från 7 länder. 22 svenska seglare är anmälda, varav 13 från Stockholmstrakten. Rasmus, Simon, Sofia och Anna åkte från Stockholm igår tillsammans med ett gäng kompisar från KSSS. Man har resta hela kvällen och natten för att idag kl 12 ha första start i staden Dziwnów som ligger vid polska Östersjökusten.
Ett spännande och utmanande äventyr att delta i en tävling med nästan 300 optimister!


Av: Nichlas Josefsson 2015-09-18 08:58:00